Social Check

Koppel je social media account(s) aan Verzekeringen.com en we helpen je beter verzekerd te zijn en geld te besparen.

Met de Social Check van Verzekeringen.com helpen we jou om beter verzekerd te zijn op basis van gegevens uit je social media account(s). Want grote kans dat je, je plannen voor een wereldreis eerst op Facebook zet en daarna pas nadenkt over een passende reisverzekering. En als je voor het eerst op jezelf gaat wonen, is een Tweet eerder verstuurd dan een e-mail naar je verzekeraar!

Hoe gaan jullie mij helpen?
Onze Social Check kijkt met je mee, uiteraard geheel vrijblijvend, en geeft je tips waar je op moet letten als je goed verzekerd wilt blijven of als je geld kunt besparen. We baseren deze tips op je lopende verzekeringen bij Verzekeringen.com en de gegevens welke je deelt op social media.

Hoe zit het met mijn privacy?
Alle gegevens via social media bewaren wij niet langer dan 24 uur en zullen we nooit delen met verzekeraars of andere partijen. Jouw gegevens zijn bij ons in veilige handen.

Hoe kan ik meedoen?
De Social Check is optioneel voor alle bestaande en nieuwe klanten van Verzekeringen.com en kan worden geactiveerd via Mijn Verzekeringen.

Wat zijn de toekomstplannen?
Binnenkort zul je ook met je social media account kunnen inloggen op Mijn Verzekeringen en we werken aan diverse andere innovaties. Denk aan een Google Glass app waarmee je gelijk een schade kunt melden of een premie voor je autoverzekering kan uitrekenen.

Hoe werkt de Social Check in de praktijk?
Als voorbeeld nemen we de social media accounts van onze eigen Vincent, het boegbeeld van Verzekeringen.com.

YES! Koopcontract getekend, vanaf november te vinden in Amsterdam. #verhuizen

Gefeliciteerd Vincent, we begrijpen dat je op jezelf gaat wonen en een woning gaat kopen! Let erop dat je een inboedelverzekering, opstalverzekering en aansprakelijkheidsverzekering afsluit.

Via Mijn Verzekeringen kun je, met je nieuwe adres, gelijk de vergelijkingen starten.

1 september

Eindelijk komt @mijnvriendin naar onze prachtige hoofdstad! Samenwonen = samen genieten ☺

Hoi Vincent, wat leuk dat je gaat samenwonen. Je huidige aansprakelijkheidsverzekering en inboedelverzekering is op dit moment voor 1 persoon.

Wil je dit bijwerken, ga naar “Mijn Verzekeringen” waar je, je huidige verzekeringen kunt wijzigen.

18 oktober

Zoals sommigen al wisten, Sanne en ik verwachten een meisje! We zijn druk bezig met de babykamer, foto’s volgen binnenkort. Moeders (en mezelf ;-) zitten voorlopig op een roze wolk!

Wow, dat is een prachtig vooruitzicht Vincent! We horen graag als jullie dochter is geboren, wij zullen dan de diverse verzekeringen nakijken en je dochter moeten aanmelden bij de zorgverzekeraar.

12 januari

Ik ontkom er niet aan: familie = familiewagen… sinds vandaag eigenaar van een heuse #Volvo #V60

Hoi Vincent, veel veilige kilometers gewenst! We zien dat je de Volvo al verzekerd hebt via ons, erg mooi.

Laat je ons weten of je de Mini Cooper nog steeds in bezit hebt? Als je deze hebt verkocht of ingeruild, stuur ons je vrijwaringsbewijs en we schorten deze verzekering op.

19 januari