Autoverzekeringen van Ditzo

Ditzo startte in 2007 en is daarmee een vrij nieuwe verzekeraar. De verzekeraar is een label van ASR Verzekeringen en biedt haar klanten de mogelijkheid zelf verzekeringen samen te stellen.
Ditzo

Een Ditzo autoverzekering kan men snel en makkelijk online afsluiten. Ook is het mogelijk om met de Ditzo Opzegbrief de huidige verzekering op te zeggen. Verder kunnen er dagelijks wijzigingen worden aangebracht en is Ditzo 24/7 bereikbaar via internet en telefoon. Naast een goede service wil Ditzo ook een aantrekkelijke premie kunnen bieden. Zo houdt de verzekeraar bijvoorbeeld rekening met het aantal gereden kilometers per jaar. Hoe minder je rijdt, hoe minder je betaalt.

Ditzo WA-autoverzekering
Met de WA-autoverzekering is men verzekerd tegen schade aan anderen waar men zelf voor verantwoordelijk is. Daarnaast verzekert de WA-autoverzekering de verzekerde voor kosten aan hulpverlening bij diefstal of een ongeval. Ook een aangekoppelde aanhanger valt onder de WA-dekking.

Ditzo WA+ Beperkt Casco
Naast een WA-dekking biedt de WA + beperkt casco autoverzekering ook nog een deel casco. Hiermee is men verzekerd voor bepaalde schades aan de eigen auto. Dit zijn vaak schades waaraan men zelf weinig kan doen. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld schade door noodweer, brand, diefstal of inbraak.

Ditzo WA + volledig casco (all risk)
Met de Ditzo all risk autoverzekering zijn vrijwel alle schades gedekt, zowel schade aan anderen als schade aan de eigen auto. Er zijn echter een paar uitzonderingen waarbij de verzekeraar niet zal uitkeren. Hierbij kan gedacht worden aan rijden zonder geldig rijbewijs, rijden onder invloed van alcohol of schade als gevolg van snelheidsritten of illegale wedstrijden.