Autoverzekeringen van Univé

Eén van de grootste verzekeraars van Nederland is Univé. Het is een coöperatieve vereniging die werkt zonder winstoogmerk. Dit maakt haar klanten tevens haar leden. Bij Univé kan men ook terecht voor een autoverzekering.
Univé

Univé heeft als uitgangspunt dat haar leden de positieve resultaten terug zien in de vorm van winstuitkeringen, premiekortingen of verbeterde producten en diensten. Dit geldt voor alle verzekeringen van Univé. De autoverzekering van Univé biedt daarnaast de mogelijkheid tot het opbouwen van 80% no-claim korting.

Net als bij de meeste verzekeraars kan men bij Univé kiezen uit drie verschillende dekkingsvarianten voor de autoverzekering: WA (wettelijke aansprakelijkheid), beperkt casco en all risk. Univé onderscheidt zich echter met haar Allrisk autoverzekeringen. Bij het afsluiten van een all risk verzekering kan men kiezen uit Budget, Plus en Optimaal.

Univé autoverzekering all risk Budget
De all risk Budget autoverzekering is de goedkoopste all risk verzekering van Univé. Met deze autoverzekering ontvangt men na total-loss of diefstal de dagwaarde van de auto. Daarnaast vindt schadeherstel plaats bij een door Univé goedgekeurd bedrijf. Het standaard eigen risico bedraagt € 250,- per gebeurtenis. Ook is het mogelijk om de aanvullende verzekering af te sluiten voor inzittenden, rechtshulp en pechhulp.

Univé autoverzekering all risk Plus
De Univé all risk Plus autoverzekering biedt vrijwel dezelfde voordelen als de all risk Budget verzekering. Het verschil zit hem echter in de nieuwwaardegarantie en het standaard eigen risico. De nieuwwaardegarantie geldt voor nieuwe auto’s jonger dan één jaar na totaalverlies of diefstal. Het eigen risico bedraagt € 100,- per gebeurtenis.

Univé autoverzekering all risk Optimaal
De Univé all risk Optimaal autoverzekering biedt een complete dekking. De aanvullende verzekeringen voor inzittenden, rechtshulp en pechhulp zijn standaard meeverzekerd. Daarnaast geldt een nieuw- en occasionwaardegarantie van drie jaar. Voor het herstellen van schade kan men terecht bij elke garage in Nederland. Ook zijn accessoires meeverzekerd en bedraagt het standaard eigen risico € 100,- per gebeurtenis.