ABN AMRO

Naast bancaire zaken kun je bij ABN AMRO ook terecht voor verzekeringen. De verzekeringstak richt zich zowel op de particuliere als zakelijke markt.
ABN AMRO

ABN AMRO Verzekeringen is nog een vrij jonge verzekeraar. De bank bedient zowel de particuliere als zakelijke markt. Klanten kunnen er terecht voor verschillende verzekeringen zoals o.a. autoverzekeringen, schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen en reisverzekeringen. Als je meerdere verzekeringen bij de bank afsluit dan krijg je pakketkorting. Daarbij kan de korting op lopen tot maar liefst 5%.

De verzekeringstak van ABN AMRO heeft ruim 500 werknemers en is sinds 2003 een joint venture van de Delta Lloyd Groep. De Delta Lloyd Groep heeft hierbij het recht om verzekeringsproducten via de ABN AMRO te verkopen.

ABN AMRO Verzekeringen verkoopt haar verzekeringen via de kantoren van de ABN AMRO Bank, via internet en het callcenter van de bank. Verzekeraar ABN AMRO is ontstaan uit een fusie tussen de Algemene Bank Nederland en de Amsterdam – Rotterdam Bank.

Verzekeringsaanbod van ABN AMRO

ABN AMRO in het nieuws