A.C.I. Verzekeringen

A.C.I. Verzekeringen is een relatief kleine speler op het gebied van verzekeringen. De verzekeraar is vooral gespecialiseerd in collectieve verzekeringen. Naast telefonische hulp is het bij A.C.I. Verzekeringen ook mogelijk om thuis een afspraak te maken.
A.C.I. Verzekeringen

Voor bedrijven en particulieren biedt A.C.I. Verzekeringen verschillende verzekeringen aan. Daarbij is de verzekeraar vooral gespecialiseerd in collectieve verzekeringen. Bedrijven kunnen alleen een verzekering afsluiten na het hebben van een adviesgesprek. Doordat de risico’s waar bedrijven tegenaan kunnen lopen ingewikkeld zijn, gaat A.C.I liever om de tafel om een inventarisatie te maken. Particulieren kunnen via de website online een verzekering afsluiten.

Verschillende (particuliere) verzekeringen kunnen bij A.C.I. Verzekeringen worden afgesloten. Het is bijvoorbeeld mogelijk een autoverzekering, reisverzekering of inboedelverzekering af te sluiten. Voor hulp kunt u bij de verzekeraar ook telefonisch terecht en komt men zelfs thuis bij u langs. A.C.I. Verzekeringen werkt samen met diverse verzekeraars, waaronder AEGON, CZ en De Amersfoortse. Het hoofdkantoor van de verzekeraar is gevestigd in Odoorn. Naar eigen zeggen is de collectieve zorgverzekering een van de specialiteiten.