Azivo

Azivo is een regionale zorgverzekeraar met wortels in de Haagse regio. In de regio Den Haag is de verzekeraar al meer dan honderd jaar actief. Azivo biedt een breed pakket aan voorzieningen: de zorg, de apotheek en de zorgservice. Op deze manier wil men zich vooral op een sociale en persoonlijke manier onderscheiden.
Azivo

Zorgverzekeraar Azivo is vooral actief in de regio Den Haag, Zoetermeer, Rijswijk en omgeving. Azivo is een onderdeel van Menzis, één van de grootste zorgverzekeraars in Nederland. Meer dan 115 jaar geleden werd Azivo opgericht. Naast de basis zorgverzekering biedt de verzekeraar een aantal aanvullende dekkingen. Daarnaast nog een aantal andere verzekeringen, maar deze zijn een aanvulling op het zorgpakket.

Op dit moment heeft Azivo drie hoofdactiviteiten: de zorg, de apotheek en de zorgservice. Azivo probeert met deze activiteiten extra service te bieden aan haar klanten. Klanten kunnen terecht op de website voor zorgadvies, maar ook langskomen bij de Azivo bezoekersbalie. De verzekeraar maakt zich sterk voor toegankelijkheid, bereikbaarheid en beheersbare kosten van de gezondheidszorg.

Azivo in het nieuws