Bovemij

Als onderdeel van Bovemij Verzekeringsgroep biedt Bovemij al 50 jaar verzekeringen aan. Bovemij Verzekeringen richt zich niet alleen op verzekeringen, maar ook op het voorkomen en beheersen van risico’s.
Bovemij

In 1963 richt BOVAG een eigen verzekeringsmaatschappij op genaamd Bovemij. De Bond van garagehouders, BOVAG, begon met Bovemij om aansprakelijkheid voor schade en diefstal aan vervoersmiddelen van hun klanten te verzekeren. De verzekeraar startte als kleine schadeverzekeraar met alleen een garagepolis. Inmiddels is Bovemij Verzekeringsgroep uitgegroeid tot een allround schadeverzekeraar. Doel van de verzekeraar is een trouwe partner te zijn voor de gehele mobiliteitsbranche op het gebied van verzekeringen.

Bovemij biedt naast een autoverzekering ook een caravanverzekering, oldtimerverzekering, motorverzekering en zelfs een fietsverzekering. De autoverzekering van Bovemij kan worden uitgebreid met vier aanvullende verzekeringen. Deze bestaan uit rechtsbijstandverzekering, schadeverzekering inzittenden, pechhulp en de ongevallen inzittendenverzekering. Het kantoor van Bovemij is gevestigd in Nijmegen en heeft inmiddels ongeveer 200 medewerkers. Bovemij (BOvag VErzekeringsMaatschappIJ) is er uitsluitend voor BOVAG-leden.

Contact opnemen met Bovemij

Per email via info@bovemij.nl of telefonisch op 024 - 366 56 54.

Adresgegevens van Bovemij

Bovenmij
Postbus 7110
6503 GP Nijmegen