Bruns ten Brink

Bruns ten Brink maakt onderdeel uit van SAA Assuradeuren B.V. en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld als algemene schadeverzekeraar. Alle soorten verzekeringen, behalve medische, kunnen worden aangegaan.
Bruns ten Brink

Als gevolmachtigde van onder andere ASR, DAS, DELA en REAAL biedt Bruns ten Brink diverse schadeverzekeringen aan. Bruns ten Brink is in 1940 opgericht als assuradeurenbedrijf en werkt met volmachten van erkende verzekeraars. In de markt staat de verzekeraar vooral bekend om zijn aantrekkelijke tariefstelling voor autoverzekeringen. Particulieren kunnen er ook terecht voor o.a. uitvaartverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen en brandverzekeringen.

Bruns ten Brink biedt verzekeringen voor zowel de particuliere als zakelijke markt via tussenpersonen. Er zijn ongeveer 650 tussenpersonen die bij de verzekeraar zijn aangesloten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Wormer en zij hebben ongeveer 40 medewerkers. Bruns ten Brink staat bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) als volmacht geregistreerd.