Budgio

Budgio is een verzekeraar die uitsluitend autoverzekeringen aanbiedt. De autoverzekeraar is onderdeel van het grote concern ASR Verzekeringen.
Budgio

Verzekeraar Budgio is in het leven geroepen om tegen een lage premie uitsluitend autoverzekeringen aan te bieden. De autoverzekeraar is een handelsmerk van ASR Verzekeringen, één van de grootste verzekeraars van Nederland. Bugio biedt drie basis autoverzekeringen met nog een aantal aanvullende verzekeringen, zoals een rechtsbijstandverzekering en een schadeverzekering voor inzittenden. Het kantoor van Budgio is gevestigd in Utrecht.

De autoverzekeringen kunnen niet via de website van Budgio worden afgesloten, maar alleen via een tussenpersoon of verschillende vergelijkingssites. Vooral mensen die vaak op vakantie gaan naar het buitenland profiteren van Budgio. Met de Bugio autoverzekering ben je namelijk ook standaard verzekerd in het buitenland. De dekking is hetzelfde als in Nederland. Daarnaast staat bij Budgio het eigen risico vast op 250 euro per gebeurtenis.

Verzekeringsaanbod van Budgio