CZdirect

CZdirect is de zorgverzekering die vooral gericht is op jongeren. Het jongerenlabel biedt scherpe premies, eenvoudige aanvullende dekkingen en alles kan via internet worden geregeld.
CZdirect

Het jongerenlabel CZdirect is een onderdeel van CZ Groep, één van de grootste zorgverzekeraars in Nederland met ruim 3 miljoen verzekerden. CZdirect is de internetzorgverzekering voor jongeren die alleen willen betalen voor de zorg die men nodig heeft. De zorgverzekeringen worden dan ook aangeboden tegen scherpe premies en eenvoudige aanvullende dekkingen. Alles kan online worden geregeld: of het nu gaat om het indienen van declaraties, of het stellen van een vraag.

Met de zorgverzekering voor jongeren kan men onder andere anticonceptie, zoals condooms of de pil declareren. Ook hoeft niks extra’s betaald te worden voor inentingen wanneer je naar het buitenland op vakantie gaat. Bij CZdirect kan een basisverzekering worden afgesloten met eventueel een aanvullend pakket. Hiervoor biedt CZdirect verschillende aanvullende verzekeringen: Budget, Basic en Extra. Met de overstapservice zorgt de verzekeraar ervoor dat je huidige verzekering wordt stopgezet.

CZdirect in het nieuws