De Nederlanden van Nu

De Nederlanden van Nu is een relatief jonge speler op de verzekeringsmarkt. Sinds 2006 is de verzekeraar actief met verschillende verzekeringen. De verzekeraar is een dochter van de Generali verzekeringsgroep.
De Nederlanden van Nu

Een nieuwe verzekeraar die rechtstreeks zaken doet met de klant: De Nederlanden van Nu. Sinds 2011 is de verzekeraar actief met verschillende verzekeringen voor particulieren. Daarvoor was men sinds 2006 de verzekeraar achter verzekeringen van andere merknamen. De Nederlanden van Nu is een dochteronderneming van de Generali verzekeringsgroep. Generali is een toonaangevend concern met financiële activiteiten over hele wereld.

Voor particulieren heeft De Nederlanden van Nu verschillende verzekeringen voor o.a. de auto, aansprakelijkheid, inboedel- en opstal en rechtsbijstand. De verzekeraar pleit voor goede service, lage kosten en heldere voorwaarden. Klanten kunnen op de website van De Nederlanden van Nu regelmatig stellingen beoordelen. Op basis van deze meningen worden de verzekeringen waar nodig gewijzigd.

Verzekeringsaanbod van De Nederlanden van Nu