Europeesche Verzekeringen

De Europeesche Verzekeringen is een verzekeraar die voornamelijk verzekeringen aanbiedt voor reizen en recreatie. Door Nederlandse reisagenten is de verzekeraar al meerdere keren gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland.
Europeesche Verzekeringen

Op 25 mei 1920 werd de Europeesche Verzekeringen opgericht, in samenwerking met de Nederlandse Spoorwegen, onder de naam NV Europeesche Goederen en Reisbagage Verzekering Maatschappij. Inmiddels is Europeesche Verzekeringen één van de onderdelen van ASR Nederland. De is voornamelijk gespecialiseerd in reisverzekeringen en recreatieverzekeringen.

Naast het verzekeren van risico’s die mensen op reis en in hun vrije tijd lopen, biedt Europeesche verzekeringen voor bijvoorbeeld boten, caravans en motoren. Het uitgebreide aanbod zorgt voor de mogelijkheid meerdere verzekeringen af te sluiten, zodat de premie omlaag gaat. Binnen deze verzekeringen kan de dekking afhankelijk van elkaar worden bepaald. De verzekeringen van de Europeesche worden aangeboden via assurantietussenpersonen, gevolmachtigden en banken.