Florius

Verzekeraar Florius is een handelsnaam van ABN AMRO Hypotheken Groep BV. Florius is met name gespecialiseerd in hypotheken, maar biedt ook verschillende verzekeringen aan.
Florius

Bij Florius kan men terecht voor een breed pakket aan financiële diensten. De handelsnaam van ABN AMRO Hypotheken Groep BV is vooral gespecialiseerd in hypotheken. Al meer dan zestig jaar is Florius hypotheekverstrekker. Later zijn daar ook verzekeringen aan toegevoegd. Consumenten kunnen er terecht voor bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverzekering, woonhuisverzekering, inboedelverzekering en rechtsbijstandverzekering.

Voorheen bood Florius ook schadeverzekeringen aan, maar hier is men per 1 maart 2013 mee gestopt. De verzekeraar verkoopt haar verzekeringen via het intermediair. Florius werkt samen met meer dan 2500 onafhankelijke adviseurs. Naast de verzekeringen en hypotheken kun je er terecht voor producten op het gebied van sparen, beleggen, pensioen en vermogensbeheer. Regelmatig heeft Florius scherpe tarieven voor hypotheken en verzekeringen.