ING

ING, onderdeel van ING Groep, is een bank-verzekeraar die wereldwijd opereert en in Nederland wordt gezien als één van de grootbanken. Naast hypotheken, pensioenen en leningen kan men bij de ING ook terecht voor verschillende soorten verzekeringen, waaronder een autoverzekering of reisverzekering.
ING

In 1927 werd de ING Bank opgericht als Nederlandsche Middenstandsbank. De naam van de bank-verzekeraar werd in 2009 veranderd in ING. Deze naam ontstond uit een fusie met de Postbank en ING Bank. ING, actief als financieel dienstverlener, biedt naast verschillende bankproducten ook verzekeringen aan. De verzekeraar is onderdeel van ING Groep.

De Internationale Nederlanden Groep (ING) biedt verschillende verzekeringen, zoals een autoverzekering, reisverzekering en woonverzekering. Daarnaast kan men bij de ING ook terecht voor een levensverzekering. Voor een deel van deze levensverzekeringen is de naam per 1 januari 2012 veranderd in Nationale-Nederlanden.

Wat dat betreft is ING een traditionele verzekeraar met een groot aantal fysieke kantoren in binnen- en buitenland. De premies en prijzen van de verzekeringen liggen, mede door hogere kosten, dan ook hoger dan bij bijvoorbeeld een internetverzekeraar. Toch is de prijs en kwaliteit bij ING in orde; de verzekeraar kan namelijk een uitgebreide service bieden.

Verzekeringsaanbod van ING