IZA

Verzekeraar IZA is er voor iedereen die werkt in de publieke sector. De consument die werkt in het onderwijs, bij de gemeente of nutsbedrijf kan profiteren van collectieve kortingen voor zorgverzekeringen, reisverzekeringen en schadeverzekeringen.
IZA

IZA staat voor Instituut Zorgverzekering Ambtenaren Nederland en biedt verzekeringen voor consumenten die werkzaam zijn in de publiek sector (overheid). De verzekeraar is een specialist op het gebied van zorgverzekeringen. Mede door de samenwerking met Coöperatie VGZ, Trias en Univé is IZA één van de grote spelers op de zorgverzekeringsmarkt. Consumenten die werkzaam zijn in de publieke sector kunnen profiteren van een collectief contract en daardoor rekenen op kortingen.

De zorgverzekeraar heeft al ruim zestig jaar ervaring en biedt een uitgebreid pakket aan verzekeringen speciaal voor iedereen die werkt bij de overheid. Naast zorgverzekeringen, kun je er terecht voor een reisverzekering of schadeverzekering. Daarnaast biedt IZA ook andere diensten aan zoals het verstrekken van gratis juridisch advies, maar ook andere financiële producten zoals spaarrekeningen.