IZZ

In 1977 werd Stichting IZZ opgericht met als primair doel zorgverzekeringen aan te bieden voor mensen die werkzaam zijn in de zorgsector. De zorgverzekeraar heeft inmiddels bijna een half miljoen Nederlanders met een collectieve zorgverzekering van IZZ.
IZZ

Al meer dan 35 jaar is IZZ Verzekeringen het collectief voor werkgevers en werknemers in de zorg. Medewerkers, specialisten, zzp’ers en studenten in de zorg kunnen er terecht voor een zorgverzekering. In principe kan iedereen zich verzekeren bij de zorgverzekeraar, maar vooral voor mensen uit de zorg zijn er veel voordelen. Men komt dan namelijk in aanmerking voor de collectieve ziektekostenverzekering waarvan de premies lager zijn dan de standaard premies.

Zorgverzekeraar IZZ biedt een speciaal pakket voor iedereen in de zorg die een extra risico lopen op gezondheidsproblemen. Er worden bijvoorbeeld extra psychologische behandelingen vergoed. De coöperatie VGZ zorgt voor de uitvoering van de IZZ ziektekostenverzekering. Het bestuur van de verzekeraar wordt vertegenwoordigd door werkgevers en werknemers uit de zorgsector. IZZ is een zorgverzekeraar zonder winstoogmerk.

IZZ in het nieuws