Kiemer

Een specifieke zorgverzekering voor opgroeiende kinderen kan worden afgesloten bij Kiemer. Bij Kiemer staan kinderen namelijk centraal, waarbij de ouders zelf net zo goed verzekerd zijn als hun kinderen. Zorgverzekeraar Kiemer is één van de 20 merken van Achmea.
Kiemer

Kiemer is opgericht in 2010 en richt zich voornamelijk op zorgverzekeringen voor kinderen. Kinderen hebben namelijk een andere en specifiekere zorg nodig van volwassenen. Natuurlijk kunnen ook de ouders zich verzekeren bij Kiemer. De zorgverzekeraar is de digitale dochteronderneming van De Friesland. Beide zorgverzekeraars zijn op hun beurt weer een onderdeel van Achmea. Kiemer noemt zichzelf ‘de eerste kindervriendelijke zorgverzekeraar’.

Dat blijkt ook uit de speciale aandacht voor kinderen in de basis- en aanvullende zorgverzekering. Bijvoorbeeld de stoeigarantie op kinderbrillen en een kindervraagbaak waar ouders veel gezondheidsinformatie over opgroeiende kinderen kunnen vinden. Ook in de aanvullende verzekeringen zijn extra vergoedingen voor kinderen opgenomen zoals de stottertherapie, kinderbrillen en een cursus EHBO bij kinderen.

Kiemer in het nieuws