Lancyr

Lancyr is eigenlijk geen verzekeraar, maar een tussenpersoon. Lancyr heeft een landelijk netwerk van meer dan 100 verzekeringsadviseurs in heel Nederland. Ruim 80.000 verzekerden maken gebruik van de tussenpersoon.
Lancyr

Bij Lancyr kunnen verzekeringen online worden vergeleken en afgesloten. De tussenpersoon koopt bij grote verzekeraars verzekeringen in en biedt deze vervolgens op maat aan, onder het merk Lancyr. Het bedrijf is opgericht in 1999 en is gevestigd in Tilburg. Doordat Lancyr scherp onderhandelt met grote verzekeraars kunnen verzekeringen en hypotheken voordeliger worden aangeboden. Het volmachtbedrijf heeft ruim 100 verzekeringsadviseurs. Lancyr is een handelsnaam van Het Nederlands Volmachtbedrijf Tilburg B.V..

Verzekeringsproducten kunnen bij Lancyr online worden afgesloten of via een adviseur. Consumenten kunnen bij de tussenpersoon bijvoorbeeld een uitvaartverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering of aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Voor de rechtsbijstandverzekering werkt Lancyr samen met verzekeraar DAS. Lancyr bemiddelt de kortlopende reisverzekering voor Europeesche Verzekeringen.

Verzekeringsaanbod van Lancyr