Pro Life

Een zorgverzekeraar die werkt vanuit een christelijke levensopvatting: Pro Life. Deze zorgverzekeraar zet zich in voor goede en betaalbare christelijke zorg. Bij Pro Life kan men zelf kiezen of je naar een christelijke of reguliere zorgverlener gaat.
Pro Life

Bij Pro Life kunnen mensen zich verzekeren die niet willen meebetalen voor abortus, euthanasie of bijvoorbeeld geslachtsverandering. De zorgverzekeraar werkt vanuit de christelijke levensopvatting en zet zich in voor goede en betaalbare christelijke zorg. Pro Life is een onafhankelijke zorgverzekeraar die deel uitmaakt van Agis Zorgverzekeringen. Per 1 januari 2013 is de christelijke zorgverzekeraar samengegaan met DVZ.

Pro Life is één van de twee Nederlandse zorgverzekeraars die werkt vanuit een christelijke levensopvatting. Klanten bij de christelijke zorgverzekeraar kunnen zelf kiezen of ze naar een christelijke of reguliere zorgverlener gaan. Bij christelijke zorg kun je denken aan pastoraal-therapeutische zorg of verblijf in een hospice, maar ook aan palliatieve zorg.

Pro Life in het nieuws