TakeCareNow!

TakeCareNow! is een internetverzekeraar die zich specifiek richt op jongeren tussen de 18 en 30 jaar. Jongeren kunnen bij de verzekeraar alles online regelen van declaraties tot andere verzekeringszaken. TakeCareNow! is het jongerenlabel van Agis.
TakeCareNow!

Een zorgverzekeraar die zich specifiek richt op jongeren tussen de 18 en 30 jaar oud: TakeCareNow!. Het jongerenlabel van Agis heeft speciaal verzekeringsproducten ontwikkelt voor jongeren. Met vergoedingen die ook passen bij deze specifieke doelgroep, zoals condooms, gehoorbeschermers en reisvaccinaties. Verder kunnen alle verzekeringszaken online worden geregeld.

Naast zorgverzekeringen biedt TakeCarNow! ook een reisverzekering en inboedelverzekering aan. De verzekeraar is het label van Agis. Agis doet ook de zorginkoop voor het jongerenlabel. Hierdoor heeft de verzekeraar contracten met de meeste zorgverleners. Agis is op zijn beurt weer onderdeel van Achmea. Verzekerden via TakeCareNow! profiteren zo ook van korting bij het sporten in de Achmea Health Centers. Daarnaast kunnen jongeren extra korting ontvangen bij TakeCareNow! via Facebook en als CJP-lid.