VVS

VVS is een schadeverzekeraar die zich voornamelijk richt op de automotive verzekeringsbranche. De verzekeraar biedt een totaalpakket aan schadeverzekeringen en voorziet particulieren en bedrijven van deskundig advies.
VVS

Verzekeraar VVS kan met recht specialist genoemd worden op het gebied van schadeverzekeringen. Op de website van de verzekeraar staat ‘Geautomotiveerd sinds 1960’. De verzekeraar biedt al ruim 50 jaar verzekeringsproducten voor de automotive branche. Naast schadeverzekeringen kan men er terecht voor zorgverzekeringen. VVS biedt een breed pakket aan verzekeringen voor zowel particulieren als bedrijven.

Door het feit dat VVS zich voornamelijk richt op de automotive branche, is men in staat om als specialist innovatieve en verantwoorde producten en oplossingen aan te bieden. VVS is een onderdeel van Volkswagen Pon Financial Services, een groep van bedrijven uit de automotive branche. De verzekeraar helpt daarnaast ook bij het afhandelen van schade en biedt onder andere financieringen en leaseoplossingen. De verzekeringen van VVS zijn uitsluiteind af te sluiten via een tussenpersoon.

Verzekeringsaanbod van VVS