Zorg en Zekerheid

Zorg en Zekerheid is een kleine speler op de zorgverzekeringsmarkt. De verzekeraar richt zich voornamelijk op de regio Leiden en het Groene Hart. Naast zorgverzekeringen biedt Zorg en Zekerheid nog een aantal andere verzekeringen aan.
Zorg en Zekerheid

Verzekeraar Zorg en Zekerheid is een regionale zorgverzekeraar zonder winstoogmerk. Zorg en Zekerheid is in 1825 ontstaan uit een samenbundeling van diverse ziekenfondsen in de regio Leiden. Dat wil zeggen dat de verzekeraar al ruim 175 jaar zijn diensten aanbiedt. Zowel voor consumenten als bedrijven heeft de verzekeraar een uitgebreide keuze aan zorgverzekeringen. Daarnaast biedt Zorg en Zekerheid nog andere verzekeringen aan, zoals een reis- en annuleringsverzekering of collectieve verzekeringen.

De zelfstandige verzekeraar richt zich voornamelijk op mensen uit de regio Zuid Holland. Met ruim 400.000 verzekerden is Zorg en Zekerheid dan ook een kleine speler op de zorgverzekeringsmarkt. Dat betekend wel dat de verzekeraar zijn klanten extra services kan bieden. Denk daarbij aan kortingen op dagjes uit en de speciale GeZZondshop; waar klanten tegen korting artikelen kunnen kopen die je helpen om gezond te leven.

Zorg en Zekerheid in het nieuws