Aansprakelijkheidsverzekeringen van Allianz

Allianz is met ruim 85 miljoen klanten in ruim 70 landen de absolute wereldleider op het gebied van verzekeringen. Allianz biedt diverse producten aan zoals levens-, maar ook schadeverzekeringen. Één daarvan is de aansprakelijkheidsverzekering.
Allianz

Allianz is vanaf 2003 actief in Nederland. De financiële dienstverlener biedt een breed assortiment aan producten waaronder pensioenen, hypotheken, levensverzekeringen en ook schadeverzekeringen zoals een aansprakelijkheidsverzekering.

Allianz Aansprakelijkheidsverzekering

Met een Allianz Aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd tegen de financiële gevolgen wanneer je schade toebrengt aan iemand anders of aan de spullen van iemand anders. Naast jezelf is ook jouw gezin verzekerd voor schade aan spullen en lichamelijk letsel bij derden. Onder gezin verstaat Allianz ook inwonende (schoon)ouders, logés, huisdieren en voor studie uitwonende kinderen.

Waarvoor biedt de AVP van Allianz dekking?

Naast dekking voor schade aan (spullen van) anderen biedt de Allianz Aansprakelijkheidsverzekering biedt ook dekking voor:

  • Brandschade aan vakantieverblijven en spullen.
  • Schade aan geleende goederen.
  • Schade die is ontstaan tijdens (vakantie)werk van de kinderen.
  • Schade die kinderen tot 14 jaar opzettelijk hebben veroorzaakt.
  • Schade als gevolg van een vriendendienst.

Voor welk bedrag bent u bij Allianz verzekerd?

De AVP van Allianz biedt je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende verzekerde bedragen. Namelijk € 1.250.000 of € 2.500.000 per gebeurtenis. Hoe hoger het verzekerd bedrag, des te meer premie u betaalt.

Allianz Verzekerd Wonen Pakket

De aansprakelijkheidsverzekering van Allianz kan los worden afgesloten, maar ook als onderdeel van het Verzekerd Wonen Pakket. In dit pakket zijn de belangrijkste verzekeringen omtrent wonen opgenomen. Naast een aansprakelijkheidsverzekering kan er onder andere ook gekozen worden voor een inboedel- of opstalverzekering