Aansprakelijkheidsverzekeringen van Avéro Achmea

Avéro Achmea is onderdeel van Achmea, één van de grotere financiële dienstverleners in de Benelux. Al meer dan 200 jaar is zijn zij actief in de verzekeringsbranche. De verzekeringen van Avéro Achmea worden uitsluitend via onafhankelijke adviseurs aangeboden.
Avéro Achmea

Avéro Achmea biedt diverse soorten verzekeringen aan waaronder een aansprakelijkheidsverzekering. Deze aansprakelijkheidsverzekering dekt de financiële gevolgen van materiële schade of schade aan personen waar jij voor aansprakelijk bent. 

Dekking
De aansprakelijkheidsverzekering van Avéro Achmea geldt voor het hele gezin. Hierbij horen ook de minderjarige kinderen, inwonende of voor studie uitwonenden meerderjarige kinderen, inwonende (schoon-/groot-)ouders, logés, maar ook huispersoneel van wie de verzekeringsnemer de werkgever is. Ook zijn bijvoorbeeld meeverzekerd:

  • Vriendendiensten tot € 12.500,-;
  • Sport-, spel- en oppasrisico tot € 12.500,-;
  • Aansprakelijkheid als huiseigenaar voor de eigen woning;

Daarnaast is er geen eigen risico bij schade veroorzaakt door huisdieren en kunnen hobbyboeren met meer dan 5 dieren (maximaal 20) tegen een premietoeslag het aansprakelijkheidsrisico meeverzekeren.

Eenpersoonshuishoudens kunnen ook een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten bij Avéro Achmea.

Verzekerd bedrag
Avéro Achmea biedt standaard een verzekerd bedrag tot € 2,5 miljoen. 

Compleet bij Elkaar Pakket
De aansprakelijkheidsverzekering van Avéro Achmea is onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket. Bij meerdere verzekeringen in het pakket ontvangt u korting. De aansprakelijkheidsverzekering is ook los af te sluiten.