Aansprakelijkheidsverzekeringen van De Goudse Verzekeringen

De Goudse Verzekeringen is opgericht in 1924 en is nog steeds een echt familiebedrijf met een breed assortiment aan financiële producten en verzekeringen. Het hoofdkantoor van de verzekeraar bevindt zich in Gouda.
De Goudse Verzekeringen

Het verzekeringspakket van De Goudse Verzekeringen bestaat uit onder meer woon-, zorg- reis verzekeringen, maar zij bieden ook een aansprakelijkheidsverzekering (AVP) voor particulieren. Als jij, je kind of huisdier onbedoeld schade toebrengt dan kunnen de financiële gevolgen groot zijn. De AVP van De Goudse biedt hier bescherming tegen.

Dekking
De aansprakelijkheidsverzekering van De Goudse Verzekeringen biedt een zeer ruime dekking. Zo zijn ook een vriendendienst (tot € 15.000,-) meeverzekerd, maar ook schade door kinderen als zij tijdens de vakantie of vrije tijd werkzaamheden voor anderen verrichten. Bovendien hanteert De Goudse Verzekeringen geen beperking opzichtschade voor kinderen jonger dan 14 jaar.

De Goudse Verzekeringen biedt een wereldwijde dekking voor de aansprakelijkheidsverzekering. Wanneer één van de kinderen voor een studie of daarbij behorende stage naar het buitenland vertrekt, dan geldt de dekking na vertrek nog maximaal 1 jaar.

Verzekerd bedrag
De schade is bij De Goudse Verzekeringen gedekt tot € 2.500.000.