Aansprakelijkheidsverzekeringen van Generali

Generali staat al ruim 145 jaar borg voor stabiliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht. De verzekeraar is actief in meer dan 60 landen en behoort tot de grootste verzekeraars ter wereld.
Generali

Generali Nederland is onderdeel van de Generali Group die marktleider is op de West-Europese markt en een steeds prominentere rol gaat spelen in Midden- en Oost-Europa en Azië. Zij bieden diverse soorten verzekeringen voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Ook de aansprakelijkheidsverzekering van Generali is onderdeel van het aanbod.

Dekking
Met de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren van Generali bent u verzekert voor schade waarvoor u wettelijk aansprakelijk bent. De verzekering is gebaseerd op jouw gezinssamenstelling. Daardoor zijn ook eventuele huisdieren of het huispersoneel meeverzekerd. Ook alleenstaanden (met of zonder kinderen) kunnen de aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Generali biedt daarbij een wereldwijde dekking.

Bij Generali is ook schade tijdens een vriendendienst, schade door uw woning of aan een gehuurd vakantieverblijf gedekt. Schade die door kinderen onder de 14 jaar wordt aangericht wordt bovendien in alle gevallen vergoedt. Verder bent u bij Generali ook verzekerd als u aansprakelijk bent voor de schade of het letsel van anderen door:

  • Gemotoriseerd kinderspeelgoed onder de 10 km/u;
  • Een modelauto, -boot of – vliegtuig tot 20 kg;
  • Een motormaaier die niet harder dan 10 km/u kan;
  • Een roeiboot, kano of surfplank;
  • Een zeilboot met een zeil kleiner dan 16m2 en een motor onder de 3pk/4kWh;
  • Een fiets met elektrische trapondersteuning;
  • Deltavliegen, parasailing of parachutespringen.

Bovendien betaalt u geen eigen risico en vergoeden zij de schade tot de maximale vergoeding.

Verzekerd bedrag
Bij het afsluiten van je aansprakelijkheidsverzekering bij Generali kies je welk bedrag je wil verzekeren. Je kan kiezen uit € 1.250.000,- of € 2.500.000. De maximale vergoeding die Generali uitkeert bij schade hangt hiermee samen.