Inboedelverzekeringen van Aegon

Verzekeraar Aegon is ontstaan in 1983 uit een fusie tussen AGO en ENNIA. Aegon biedt naast verzekeringen ook andere bancaire diensten als sparen, lenen of beleggen. De verzekeraar richt zich op particuliere en zakelijke klanten.
Aegon

De Aegon verzekeringen worden aangeboden via tussenpersonen, accountants, adviesbureaus en onafhankelijke adviseurs. De verzekeraar is niet alleen een grote speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt, maar heeft wereldwijd al zo’n 47 miljoen klanten. Met de Aegon inboedelverzekering zijn de spullen in een woonhuis verzekerd voor onverwachte gebeurtenissen en de financiële gevolgen daarvan. De inboedel kan bestaan uit onder andere meubels, gereedschappen, brom- en (snor)fietsen en kleine huisdieren. Voor het huis zelf dient men een opstalverzekering af te sluiten.

Aegon All risk dekking
De Aegon All risk inboedelverzekering dekt schades aan inboedel, apparatuur en sieraden als gevolg van iedere voorgevallen oorzaak. Schade aan huurdersbelang wordt vergoedt tot € 5.000,- per gebeurtenis. Voor de inboedelverzekering kan gekozen worden uit verschillende eigen risico’s. Hoe hoger het eigen risico, hoe lager de maandelijkse premie.