Inboedelverzekeringen van ANWB

De ANWB is de grootste vereniging van Nederland met zo’n vier miljoen leden. De vereniging begon in 1883 als De Algemene Nederlandse Wielrijders Bond. Inmiddels heeft de ANWB ruim 75 ANWB-winkels en ongeveer 4.800 werknemers.
ANWB

Het aanbod van de ANWB op het gebied van verzekeringen is breed. Naast woonverzekeringen biedt de verzekeraar ook verzekeringen aan voor reizen en vervoer. De ANWB inboedelverzekering verzekert spullen in een woonhuis voor onvoorziene schade. De verzekerde som is maximaal € 125.000,-. De verzekering is als los product verkrijgbaar, maar kan ook binnen een pakket worden afgesloten waardoor men profiteert van pakketkorting. Leden van de ANWB krijgen standaard korting op verzekeringen.

ANWB All risk dekking
De ANWB inboedelverzekering biedt standaard een all risk dekking en garantie tegen onderverzekering. Daarnaast is het mogelijk om zelf het eigen risico te bepalen. De spullen in een woonhuis zijn met de inboedelverzekering van ANWB verzekerd tegen schade door brand, storm, water, vandalisme of diefstal. Ook kosten door hak- en breekwerk worden vergoed. Tevens keert de verzekeraar uit voor de inhoud van een kapotte koelkast of diepvriezer.