Inboedelverzekeringen van Avéro Achmea

Avéro is onderdeel van Achmea, één van de grote financiële dienstverleners in de Benelux. De verzekeraar verkoopt haar oplossingen niet zelf, maar werkt uitsluitend via tussenpersonen. Daarbij richt Avéro zich op zowel particulieren als zakelijke klanten.
Avéro Achmea

De producten van Avéro lopen uiteen van verzekeringen tot beleggingsfondsen en pensioenen. De inboedelverzekering van Avéro verzekert spullen in een woon- of huurhuis tot € 100.000,- tegen onvoorziene schade. Een hoger verzekerd bedrag is mogelijk, maar hier staat een hogere maandelijkse premie tegenover. Daarnaast geeft Avéro korting op de verzekering als de woning beschikt over een ‘Certificaat Veilig Woning’ of een ‘Borg Certificaat Woningbeveiliging klasse 1’.

Avéro All risk dekking
Avéro Achmea biedt standaard een all risk dekking voor haar inboedelverzekering. Met de allrisk verzekering worden schades door onder andere brand, storm, inbraak of ontploffing vergoed door de verzekeraar. Daarnaast worden ook ongelukken die zelf worden veroorzaakt gedekt. Denk dan bijvoorbeeld aan het omstoten van een verfblik of vaas.