Inboedelverzekeringen van De Goudse Verzekeringen

De Goudse is een familiebedrijf dat in 1924 werd opgericht door Geert Bouwmeester. De familie heeft nog altijd een meerderheid van de aandelen. De Goudse richt zich op de particuliere en zakelijke markt.
De Goudse Verzekeringen

De Goudse verzekeringen worden uitsluitend verstrekt door onafhankelijke tussenpersonen. Het verzekeringspakket van de verzekeraar bestaat onder meer uit woon-, auto-, zorg- en reisverzekeringen. De Goudse inboedelverzekering verzekert spullen in een koop- en huurhuis tegen de financiële gevolgen van bijvoorbeeld schade door brand, diefstal of storm. Ook schade die per ongeluk wordt veroorzaakt door een gezinslid valt onder deze verzekering.

De Goudse All risk dekking
De All risk dekking is standaard voor De Goudse inboedelverzekering. De verzekering dekt onder meer sieraden tot € 5.000,- en antiek, kunst en muziekinstrumenten worden tot een bedrag van € 30.000,- vergoed. De All risk inboedelverzekering kan worden uitgebreid met verschillende aanvullende dekkingen. Denk daarbij aan een glasverzekering of eigenarenbelang. Ook kan men profiteren van premiekorting door meerdere verzekeringen te combineren in een pakket.