Inboedelverzekeringen van Delta Lloyd

De dienstverlening van Delta Lloyd richt zich op consumenten en de zakelijke markt. Op dit moment is Delta Lloyd actief in Nederland, België en Duitsland.
Delta Lloyd

Delta Lloyd staat in Nederland bekend om haar uitgebreide pakket aan verzekeringen. Bij Delta Lloyd is het zelfs mogelijk een woonschipverzekering af te sluiten. De verzekeraar biedt een goede schadeservice en betaalt snel uit bij schade. Ook neemt Delta Lloyd zorg- en herstelwerkzaamheden uit handen. Men hoeft zelf niet voor te schieten, de factuur van reparatie gaat rechtstreeks naar de verzekeraar. De Delta Lloyd inboedelverzekering verzekert de spullen in een woonhuis tegen onvoorziene schade. De inboedelverzekering kan worden afgesloten met twee dekkingsvarianten.

Delta Lloyd Extra dekking
Met de Delta Lloyd inboedelverzekering met extra uitgebreide dekking zijn de bezittingen in huis verzekerd tegen schade door bijvoorbeeld water, brand, inbraak of vandalisme. De verzekeraar keert echter niet uit bij schade door opzet of slecht onderhoud.

Delta Lloyd All risk dekking
De Delta Lloyd All risk inboedelverzekering biedt dekking voor bovengenoemde situaties. Daarnaast worden ook schades vergoed die per ongeluk door een gezinslid worden veroorzaakt. Ook is glaswerk aan het huis meeverzekerd tegen breukschade.

Eigen risico
Doorgaans wordt de Delta Lloyd inboedelverzekering afgesloten zonder eigen risico. Men kan echter wel kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Als er gekozen wordt voor een vrijwillig eigen risico vervalt het eigen risico voor diefstal en inbraak in grote steden. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van de Direct Schade Herstel Service, wordt het eigen risico gehalveerd.