Inboedelverzekeringen van Generali

Op Europees niveau is Generali één van de grootste verzekeraars, terwijl het in Nederland wordt gezien als een middelgrote verzekeraar. Generali richtt zich op particulieren en zakelijke klanten.
Generali

Generali bied naast schadeverzekeringen ook overlijdensrisicoverzekeringen en kapitaalverzekeringen aan. De verzekeraar werkt in Nederland samen met onafhankelijke tussenpersonen. Naar eigen zeggen heeft één op de vier Europeanen ten minste één verzekering ondergebracht bij Generali Group.  

Gemerali inboedelverzekering
De Generali inboedelverzerkering biedt vijf jaar garantie tegen onderverzekering. Daarnaast krijgt men korting op de premie als het huis beschikt over het politiekenmerk ‘Veilig Wonen’. Ook bouwt men premiekorting als er gekozen wordt voor een hoger eigen risico. De inboedelverzekering kan onderdeel uitmaken van de Generali Eén-Gezins-Polis, een pakket waarin meerdere verzekeringen zijn opgenomen.

Generali Extra dekking
Met de Generali inboedelverzekering verzekert men de spullen in een woonhuis voor onvoorziene schade. Er kan daarbij gedacht worden aan brandschade, stormschade, schade door diefstal, bliksem of ontploffing. Het is mogelijk om naast de basisdekking ook aanvullende verzekeringen af te sluiten. Bijvoorbeeld de kostbaarhedenverzekering, huurdersbelang of een glasverzekering.