Inboedelverzekeringen van Klaverblad Verzekeringen

Klaverblad Verzekeringen is opgericht in 1850. De verzekeraar richtte zich toen voornamelijk op agrariërs die hun inventaris en oogst wilden verzekeren. Tegenwoordig biedt Klaverblad haar verzekeringen aan iedereen aan.
Klaverblad Verzekeringen

Verzekeraar Klaverblad is financieel onafhankelijk en bepaalt het beleid volledig zelfstandig. De onafhankelijke verzekeraar heeft een breed pakket schade- en levensverzekeringen. Met de Klaverblad inboedelverzekering zijn de spullen in een woon- of huurhuis verzekerd tegen onvoorziene schade of diefstal. Door de inboedelverzekering van Klaverblad is men in staat  kapotte of gestolen spullen te vervangen of te repareren. Klaverblad inboedelverzekeringen zijn af te sluiten met twee verschillende dekkingsvarianten.

Klaverblad Budget dekking (Extra)
Met de Klaverblad Budget dekking zijn de meest voorkomende schades verzekerd. Denk daarbij aan schade door brand, storm, inbraak, vandalisme of water. De hoogte van de schadevergoeding kan soms lager uitvallen dan bij de hieronder beschreven Royaal dekking. Daarnaast biedt Klaverblad garantie tegen onderverzekering tot 150% van het verzekerde bedrag.

Klaverblad Royaal dekking (All risk)
De Klaverblad inboedelverzekering met Royaal dekking is zeer uitgebreid. Alle schade door iets dat plotseling of onverwacht gebeurt, is verzekerd. Ook schades die per ongeluk zijn aangebracht aan de inboedel door een gezinslid worden gedekt. Daarnaast biedt Klaverblad garantie tegen onderverzekering tot 300% van het verzekerde bedrag.