Inboedelverzekeringen van London Verzekeringen

Verzekeraar London maakt deel uit van Allianz Groep, een grote internationale verzekeringsmaatschappij. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, maar London is van oorsprong een Duits bedrijf. London Verzekeringen is actief in 70 landen.
London Verzekeringen

London Verzekeringen is gespecialiseerd in particuliere schadeverzekeringen en biedt deze uitsluitend aan via assurantietussenpersonen en gevolmachtigden. De London inboedelverzekering verzekert tot maximaal € 100.000,- en biedt garantie tegen onderverzekering. Indien er het politiekeurmerk 'Veilig Wonen' of het complete 'BORG Beveiligingscertificaat' aanwezig is, is het om mogelijk 10% korting te krijgen op de premie. Men kan voor de London inboedelverzekering kiezen uit twee dekkingsvarianten.

London Top dekking (Extra)
De London inboedelverzekering met Top dekking verzekert de inboedel voor onder meer schade door brand, storm, water, rellen, brekende ruiten of omgevallen bomen. Lijfsieraden zijn verzekerd tot een bedrag van € 2.500,- per gebeurtenis. Daarnaast geldt voor Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht een eigen risico van € 225,- bij diefstal en inbraakschade.

Londen Top+ dekking (All risk)
De inboedelverzekering met Top+ dekking is een aanvulling op de normale Top dekking. Met deze all risk dekking is men verzekerd voor alle van buiten komende onheilen. Voor de Top+ dekking geldt een eigen risico van € 115,- per gebeurtenis, ongeacht welke postcode. Huurdersbelang is standaard meeverzekerd.