Inboedelverzekeringen van Nationale-Nederlanden

Op het gebied van verzekeren is Nationale-Nederlanden één van de grootste van Nederland. In de periode van 1988 tot 2009 was Nationale-Nederlanden de hoofdsponsor van het Nederlands voetbalelftal.
Nationale-Nederlanden

Sinds 1845 is Nationale-Nederlanden actief als verzekeringsmaatschappij en biedt naast verzekeringen ook andere bancaire producten aan als hypotheken, beleggingsfondsen of leningen. Bij Nationale-Nederlanden kan schade 24 uur per dag en 7 dagen per week gemeld en afgehandeld worden.

Met Nationale-Nederlanden inboedelverzekering is de inboedel tot € 100.000,- verzekerd voor onvoorziene schade of diefstal. Daarnaast ken men met deze verzekering profiteren van de geen-eigen-risicoregeling als men bij schade gebruik maakt van de Direct Herstel Service. De inboedelverzekering afgesloten met twee verschillende basisdekkingen.

Nationale-Nederlanden Extra dekking
Met de inboedelverzekering extra uitgebreide dekking is men verzekerd voor de meest voorkomende schades aan deinboedel. Daarbij kan gedacht worden aan schade aan de inboedel door brand, storm, water of diefstal. Het standaard eigen risico van de verzekering bedraagt € 100,- per gebeurtenis.

Nationale-Nederlanden All risk dekking
Met de All risk dekking van Nationale-Nederlanden zijn vrijwel alle onvoorziene en plotselinge schades aan de inboedel verzekerd. Verzekerde situaties met de All risk inboedelverzekering zijn onder meer schade aan de inboedel als gevolg van openstaande ramen of deuren. Daarnaast biedt de verzekering dekking als het huis langer dan twee maanden leeg staat. Ook voor deze verzekering geldt een standaard eigen risico van € 100,- per gebeurtenis.

Nieuwwaarderegeling
Voor goederen van 10 jaar of jonger geldt een vergoeding op basis van de nieuwwaarde. De regeling geldt echter niet voor opgeslagen inboedel, gehuurde inboedel of voertuigen en aanhangers. In die gevallen geldt de vervangingswaarde. Voor goederen met een antiek- of zeldzaamheidswaarde geldt de taxatiewaarde.