Inboedelverzekeringen van Nh1816 Verzekeringen

Verzekeraar Nh1816 biedt ook inboedelverzekeringen aan. Middels een inboedelwaardemeter ben je volgens de verzekeraar 5 jaar lang gegarandeerd niet onderverzekerd. Net als bij de autoverzekering, kunnen bij de inboedelverzekering extra dekkingen worden afgesloten.
Nh1816 Verzekeringen

Al bijna 200 jaar lang biedt Nh1816 consumenten verzekeringen voor huis en haard. Voorheen nog als onderlinge brandwaarborgmaatschappij, inmiddels landelijk opererend als zelfstandige schade- en levensverzekeraar. De middelgrote verzekeraar scoort erg goed op het gebied van schadeverzekeringen. Het bedrijf is marktleider binnen de schadeverzekeringen en is al geregeld uitgeroepen tot 'Beste Schadeverzekeraar van Nederland'. De inboedelverzekering wordt aangeboden met extra aanvullende dekkingen.

Naast de spullen in huis, kun je bij Nh1816 ook de spullen verzekeren die je meeneemt naar buiten. Denk daarbij aan mobiele elektronische apparaten. Bij de inboedelverzekering van Nh1816 is daarom de aanvullende elektronicadekking af te sluiten. Daarnaast kun je de inboedelverzekering uitbreiden met de aanvullende fietsverzekering. Deze verzekering geeft een complete dekking voor schade aan je fiets of wanneer die gestolen wordt.