Inboedelverzekeringen van OHRA

OHRA werd opgericht in 1925 en heeft inmiddels al meer dan 80 jaar ervaring binnen de verzekeringswereld. De naam OHRA staat voor Onderlinge ziekteverzekering der Hoogere Rijks-Ambtenaren en is onderdeel van Delta Lloyd Groep.
OHRA

Consumenten of zakelijke klanten kunnen de OHRA verzekeringen rechtstreeks afsluiten, zonder tussenkomst van tussenpersonen of onafhankelijke adviseurs. Voor de OHRA inboedelverzekering geldt dat er tijdens het afsluiten gekozen kan worden tussen twee dekkingsvarianten.

OHRA Extra dekking
Met de OHRA inboedelverzekering met extra uitgebreide dekking is de inboedel verzekerd tegen de meest voorkomende schades zoals inbraak, waterschade of brandschade. De extra uitgebreide dekking zorgt ervoor dat de beschadigde spullen geprepareerd op vervangen kunnen worden.

OHRA All risk dekking
De meest complete dekking voor de OHRA inboedelverzekering is de allrisk dekking. Met deze verzekering zijn vrijwel alle mogelijke risico’s gedekt. Onder deze verzekering vallen zelfs schades die per ongeluk door een gezinslid veroorzaakt zijn.