Inboedelverzekeringen van Polis Direct

Polis Direct is opgericht in 1995 en is indirect onderdeel van BOVAG. Polis Direct is uitgegroeid tot een specialist in het bemiddelen van particuliere verzekeringen. De verzekeraar maakt geen gebruik van tussenpersonen. Klanten kunnen direct bij de verzekeraar een verzekering afsluiten.
Polis Direct

Naast inboedelverzekeringen bevat het verzekeringspakket van Polis Direct ook auto- en reisverzekeringen. Met de Polis Direct inboedelverzekering verzekert men de spullen in een koop- of huurhuis tegen onvoorziene schade. Daarnaast biedt de verzekeraar garantie tegen onderverzekering. Ook is het mogelijk premiekorting op te bouwen tot 12% met een compleet thuispakket. Uniek aan de Polis Direct verzekeringen is dat men zelf kan bepalen hoe schade wordt afgehandeld.

Polis Direct Extra dekking
Om verzekerd te zijn tegen de meest voorkomende schades biedt Polis Direct de inboedelverzekering met extra uitgebreide dekking. Met deze dekking keert de verzekeraar uit als er sprake is van schade door bijvoorbeeld brand, diefstal, vorst, explosie, neerslag of storm. De verzekeraar vergoed geen schades die met opzet zijn veroorzaakt.

Polis Direct All risk dekking
De Polis Direct inboedelverzekering met all risk dekking biedt uitkomst als men voor vrijwel alle mogelijke schades verzekert wil zijn. Met de All risk dekking van Polis Direct worden alle onvoorziene en plotselinge schades gedekt door de verzekeraar. Zelfs als een gezinslid per ongeluk zelf de schade veroorzaakt.