Inboedelverzekeringen van Reaal

Reaal Verzekeringen, onderdeel van het Nederlandse VIVAT Verzekeringen, is al meer dan 100 jaar actief op het gebied van verzekeringen. Reaal biedt een breed assortiment aan onder andere opstal, auto,- inboedel-, en diverse levensverzekeringen.
Reaal

Reaal inboedelverzekering

Met de Reaal inboedelverzekering zijn schades door plotselinge of onvoorziene omstandigheden aan je inboedel verzekerd. Onder de inboedel vallen alle spullen die bij het huis horen of er aan vast zitten. Naast de spullen in de woning is ook de tuin in sommige gevallen meeverzekerd. Liggen er geleende spullen in je huis, dan ben je bij Reaal tot maximaal € 1.250 verzekerd. Verder is ook het huurdersbelang standaard meeverzekerd en geeft Reaal je een garantie tegen onderverzekering.

Eigen risico

De inboedelverzekering van Reaal kent de mogelijkheid voor het kiezen van een eigen risico. Er zijn vier mogelijkheden: € 0, € 150, € 250 en € 500. Heb je in de afgelopen twee jaar 2 schades geclaimd op je inboedelverzekering dan geldt er standaard een eigen risico van € 150. Door het kiezen van een vrijwillig eigen risico gaat de maandelijkse premie omlaag. Bij 3 schades of meer is het niet mogelijk om de inboedelverzekering van Reaal af te sluiten.

Extra dekkingen

Reaal biedt naast de standaard inboedelverzekering ook mogelijkheden om de dekking uit te breiden. Zo kan er een aparte glasverzekering voor bijvoorbeeld glas in je tussendeuren worden afgesloten, maar ook een sieradenverzekering wereldwijd of buitenhuisrisico. Daarnaast biedt Reaal de mogelijkheid de verzekerde bedragen voor bepaalde items op te hogen, omdat deze anders niet toereikend zijn.