Inboedelverzekeringen van SNS Bank

In 2013 werd SNS Bank door de Nederlandse Staat genationaliseerd. Voorheen was het een spaarbank, maar SNS biedt nu ook verzekeringen aan.
SNS Bank

Verzekeraar SNS richt zich op zowel particuliere als zakelijke klanten. De verzekeringen kunnen via internet worden afgesloten of bij één van de 200 SNS Winkels in Nederland. Al een aantal keer is SNS door de Consumentenbond beloond met ‘Beste koop’ en ‘Beste uit de test’. SNS biedt onder meer auto-, woon- en reisverzekeringen aan. De inboedelverzekering wordt standaard afgesloten met een extra uitgebreide dekking.

SNS inboedelverzekering Extra dekking
De SNS inboedelverzekering verzekert bezittingen in en om het huis tegen diefstal, brand-, storm- en waterschade. Ook schade die per ongeluk wordt veroorzaakt door één van de gezinsleden wordt vergoed door de verzekeraar. Daarnaast betaalt men bij schade geen eigen risico en is onderverzekering standaard meeverzekerd. Om de inboedelverzekering verder uit te breiden kan men kiezen voor een aanvullende kostbaarhedendekking, glasverzekering of buitenhuisdekking.