Inboedelverzekeringen van Zelf

Verzekeraar Zelf is onderdeel van Proteq, dochteronderneming van SNS REAAL. Proteq kreeg ruimte om nieuwe dingen te proberen. Hier kwam internetverzekeraar Zelf uit voort.
Zelf

Zelf was één van de eerste verzekeraars die experimenteerde met het afsluiten van verzekeringen via internet. Inmiddels is Zelf flink gegroeid en biedt een uitgebreid aanbod van goede verzekeringen. Naast inboedelverzekeringen biedt de verzekeraar onder meer ook reis-, aansprakelijkheids- en autoverzekeringen aan. Verzekeraar Zelf kan de kosten laag houden door klanten veel zelf te laten regelen.

Zelf inboedelverzekering
Huurders- en eigenaarsbelang is meeverzekerd tot een bedrag van € 5.000,- binnen de Zelf inboedelverzekering. Ook inboedel in een bijgebouw of tuin valt onder de verzekering. Gebeurt er iets met spullen die men geleend heeft van iemand anders? Dan worden deze spullen vergoed tot een bedrag van € 2.500,- per gebeurtenis. Daarnaast is het mogelijk om korting op te bouwen door naast de inboedelverzekering ook een opstalverzekering af te sluiten bij Zelf. De inboedelverzekering van Zelf biedt standaard een allrisk dekking.

Zelf All risk dekking
De allrisk inboedelverzekering van Zelf verzekert je spullen in en rondom het huis tot een bedrag van € 125.000,-. De verzekering biedt de meest uitgebreide dekking die mogelijk is. Hiermee zijn alle oorzaken van schade verzekerd, tenzij deze specifiek zijn uitgesloten in de algemene polisvoorwaarden.

Eigen risico
Voor schade door onder meer brand, ontploffing, blikseminslag en brekende leidingen betaalt men geen eigen risico. Voor andere oorzaken bedraagt het eigen risico € 150,- per gebeurtenis. Alleen voor stormschade geldt een eigen risico van € 225,- per gebeurtenis.