Autoverzekering voor 100.000 euro per jaar?

Dacht jij veel te betalen voor je autoverzekering? Topvoetballer Cristiano Ronaldo betaalt heel wat meer voor zijn autoverzekeringen. Volgens een Spaanse vergelijkingssite betaalt de speler van Real Madrid gemiddeld 100.000 euro per jaar om zijn bolides te verzekeren.
Volgens berekeningen is Ronaldo rond de 100.000 euro per jaar kwijt aan autoverzekeringen

Volgens berekeningen is Ronaldo rond de 100.000 euro per jaar kwijt aan autoverzekeringen

Volgens berekeningen van de Spaanse vergelijkingssite Acierto betaalt Cristiano Ronaldo rond de 100.000 euro per jaar om zijn diverse auto’s te verzekeren tegen schade. Op zich niet gek, met een wagenpark van ruim 3 miljoen euro gaat de premie van de autoverzekering al gauw in de duizenden euro’s lopen. Ronaldo heeft verschillende exclusieve auto’s in zijn bezit, waaronder een Bugatti Veyron, McLaren MP4-12C Spider, Lamborghini Aventador, Aston Martin DB9 en een Bentley Continental GTC Speed.

Dat Ronaldo nog wel eens schade rijdt met zijn bolides weten we inmiddels ook. In 2009 had hij een eenzijdig ongeval met zijn Ferrari in Manchester, waarbij de auto total loss werd gereden. Ook werd bekeken hoeveel Lionel Messi, zijn rivaal bij FC Barcelona, per jaar aan de autoverzekering kwijt is. Messi is wat dat betreft heel wat bescheidener dan Ronaldo. De Argentijn betaalt naar schatting 20.000 euro per jaar aan zijn autoverzekering.

Gepubliceerd op 7 augustus 2014 om 10:37 uur in de categorie autoverzekering.