Over Verzekeringen.com

Verzekeringen… je wilt er liever niet teveel tijd aan kwijt zijn, maar natuurlijk wel goed verzekerd zijn!

BrainstormMet bovenstaande in gedachte zijn we in 2012 begonnen aan de ontwikkeling van Verzekeringen.com. Bij ons draait het om jou! Wij willen je helpen om op een simpele manier de beste keuze te maken.

Nu, na twee jaar hard werken, zijn we live met onze site waarop de meest gangbare verzekeringen op een simpele manier kunnen worden vergeleken. We geven geen advies, maar wel alle mogelijke informatie zodat jij de beste beslissing kunt maken.

Naast een team slimme ontwikkelaars, hebben we ook veel verzekeringskennis in huis en een eigen AFM vergunning (nummer 12040146). We brengen met Verzekeringen.com twee werelden samen; de complexe verzekeringswereld en de mogelijkheden van het internet.

We werken constant aan nieuwe onderdelen op Verzekeringen.com met als belangrijkste doel: jou de mogelijkheid geven om altijd en overal, op een simpele wijze, de beste verzekering te vinden en af te sluiten!

De belangrijkste mensen 'achter de schermen' van Verzekeringen.com:


JeroenJeroen
Binnen Verzekeringen.com is Jeroen de absolute expert op het gebied van verzekeringen en is hij mede-oprichter van Verzekeringen.com. Zijn jarenlange ervaring geeft je de mogelijkheid de juiste verzekering af te sluiten, die achter de schermen, de goedkeuring van Jeroen heeft gekregen. Waar het traditionele, persoonlijke, advies krijgen vaak veel tijd en inspanning kost, geeft Verzekeringen.com je deze mogelijkheid nu volledig online.


JelmerJelmer
Alles wat je wilde weten over verzekeringen(.com) is door Jelmer en zijn collega’s op een begrijpelijke manier uitgewerkt. Daarnaast is Jelmer verantwoordelijk voor alle social media activiteiten van Verzekeringen.com.