Diks Verzekeringen boekt succes met Facebook-actie

Een eenvoudige Facebook-actie heeft er voor gezorgd dat meer dan 1,5 miljoen Nederlanders afgelopen drie maanden de actiepagina van Diks Verzekeringen hebben bekeken. Op de speciale ‘Mijn Eerste Auto’-pagina van Diks konden bezoekers de leukste herinnering aan hun eerst auto insturen.
Facebook-actie van Diks Verzekeringen een groot succes

Facebook-actie van Diks Verzekeringen een groot succes

Diks Verzekeringen heeft met een eenvoudige Facebook-actie meer dan 1,5 miljoen Nederlanders bereikt. Veel van hen bezochten de special ‘Mijn Eerste Auto’-pagina van Diks waarop men de leukste herinnering aan hun eerste auto met andere konden delen. Voornamelijk trok de pagina ‘kijkers’ maar ruim 200 mensen namen ook de moeite een foto of video te delen van hun eerste auto.

Vanaf 1 oktober reikte Diks wekelijks een prijs uit voor de leukste inzending, bepaald aan de hand van het aantal ‘likes’. Zo won een vrouw uit Limburg de hoofdprijs, haar huidige auto wordt voor levenslang gratis verzekerd. “De inzendingen waren zeer divers”, aldus directeur Marc Diks. “Van oldtimers uit de jaren 30, koekblikken uit de jaren 70 en 80 en getunede snelheidsmonsters tot replica's van wereldberoemde auto's uit televisieseries.”

Eerder won Diks Verzekeringen ook al de Thuiswinkel publiekprijs in de categorieën Financiële Dienstverlener en Vergelijkingssite. Al 16 jaar biedt de verzekeraar op de eigen site premievergelijkingen aan. Diks Verzekeringen is een onafhankelijke tussenpersoon. Dat houdt in dat ze geen financiële verplichtingen of productieverplichtingen hebben aan andere maatschappijen. Er werken in totaal zo’n 35 werknemers bij Diks Verzekeringen.

Gepubliceerd op 31 december 2012 om 14:57 uur.