Nieuwe vergelijkingssite voor verzekeringen - FeelGood Verzekerd

FeelGood Verzekerd is een nieuwe vergelijkingssite van verzekeringen. Het is een maatschappelijk verantwoorde vergelijker van verzekeringen. Ze geven de helft van de provisie namelijk door aan een goed doel.
Helft van de provisie gaat bij FeelGood naar goed doel

Helft van de provisie gaat bij FeelGood naar goed doel

Volgens de vergelijker zijn ze een alternatief voor Independer, maar dan maatschappelijk verantwoord. De provisie die zij ontvangen over de afgesloten schadeverzekeringen geven zij voor de helft door aan een goed doel. Als consument kiest u zelf een goed doel uit. Het gaat hierbij niet alleen om de afsluitprovisie, maar ook de doorlopende provisie wordt verdeeld.

FeelGood Verzekerd is een initiatief van de directeuren van Insurance Group. Het uitgangspunt is om consumenten en bedrijven een scherp verzekeringsvoorstel te bieden met het maatschappelijke als toegevoegde waarde. Het is mogelijk om geld te besparen op verzekeringen en ook nog iets goeds te doen. Volgens de oprichters past deze vergelijker goed in de huidige tijdgeest. Consumenten en bedrijven willen hun bijdrage leveren om anderen te helpen.

Bij een gemiddeld verzekeringspakket ligt de jaarlijkse donatie tussen de €50 en €100 per jaar. De vergelijkingssites werkt met volledig geautomatiseerde processen. Hierdoor kunnen de kosten laag worden gehouden en een deel van de vergoeding wordt doorgegeven aan een goed doel. De klant kan online volgen welke bedragen wanneer over worden gemaakt naar de goede doelen. De website is hierin volledig transparant. Het initiatief wordt ondersteund door het Liliane Fonds, de Hartstichting en KWF Kankerbestrijding.

Gepubliceerd op 13 december 2013 om 12:51 uur.