Verzekeraar ZLM trakteert klanten op 65 euro

Omdat ZLM 65 jaar bestaat trakteert de verzekeraar alle verzekerden op 65 euro premie retour. In totaal gaat het om ruim 224.00 polishouders die dit bedrag op hun rekening gestort krijgen. Met dit verjaardagscadeau is dus ruim 14,5 miljoen euro gemoeid.
Verzekeraar geeft klanten premie retour vanwege 65-jarig jubileum

Verzekeraar geeft klanten premie retour vanwege 65-jarig jubileum

Klanten die hun verzekering hebben lopen bij Zeeuwse verzekeraar ZLM ontvangen 65 euro cadeau. Voorwaarden is wel dat je op 8 april minimaal één verzekering hebt lopen bij de verzekeraar en op 14 mei nog steeds. Het cadeau wordt door ZLM gegeven omdat de verzekeringmaatschappij 65 jaar bestaat. Het bedrijf laat weten dit jubileum een mooi moment te vinden om de goede resultaten met zijn klanten te delen. ZLM moet dan ook een aardige duit in het zakje doen; het verjaardagscadeau kost in totaal ruim 14,5 miljoen euro. De verzekeraar is voornamelijk actief in de provincies Zeeland en Brabant.

„ZLM is een financieel gezond bedrijf. Onze premies zijn laag en soms is er minder schade dan verwacht. Hierdoor hebben we reserves kunnen opbouwen”, aldus de verzekeraar op de eigen website. „Dit jubileum is een mooie gelegenheid om de goede resultaten met onze klanten te delen.”

De verzekeraar is erg benieuwd wat klanten met de 65 euro gaan doen. Klanten kunnen via de speciale jubileumwebsite van de ZLM doorgeven wat zij met het geld gaan doen. De 65 mooiste verhalen worden geplaatst op de website en gebundeld in een jubileumuitgave van het ZLM Magazine dat begin juni verschijnt. Het bedrag zal per polishouders worden uitgekeerd en niet per adres. Dat betekent dat binnen een huishouden het bedrag meerdere keren kan binnenkomen. Dat is bijvoorbeeld het geval wanneer de autoverzekering op naam van de partner staat. Overigens geldt de teruggave niet voor verzekerden die een tijdelijke reisverzekering of annuleringsverzekering bij ZLM hebben afgesloten. Op de website staat vermeld dat de 65 euro op 19 mei 2016 wordt overgemaakt op het rekeningnummer dat bij de verzekeraar bekend is.

Gepubliceerd op 14 april 2016 om 15:05 uur. Geactualiseerd op 16 november 2016 om 11:33 uur.