Verzekeringssite verder met Aart en Hoyhoy

Verzekeringssite.nl heet vanaf vandaag Hoyhoy met luiaard Aart in de hoofdrol. Met de financiële webwinkel HoyHoy wil men verzekeringen gemakkelijker en toegankelijker maken. In de campagne introduceert Verzekeringssite Aart, de luiaard die de wereld onderstboven beleeft.
Verzekeringssite introduceert Hoyhoy

Verzekeringssite introduceert Hoyhoy

Vanaf vandaag introduceert Verzekeringssite de financiële webwinkel Hoyhoy. Op de website kunnen bezoekers nog altijd verzekeringen vergelijken en afsluiten. De grote rebranding is gelanceerd met het idee verzekeringen gemakkelijker en leuker te maken. Daarnaast zal er wellicht een verandering in merkstrategie achter zitten. Voorlopig worden alleen verzekeringen aangeboden, maar dit kan met het nieuwe image eenvoudiger veranderen.

Hoyhoy gaat gepaard met de lancering van Aart de luiaard, een tevreden Hohoy.nl klant, die in de campagne centraal staat. Met Aart in de hoofdrol wordt alles vanuit een ander perspectief bekeken, namelijk van ondersteboven. Verzekeringssite wordt volledig vaarwel gezegd en met een nieuwe merknaam, nieuw logo en een nieuwe visuele identiteit moet Hoyhoy verzekeringen makkelijker en leuker maken. Op het eerste gezicht zijn er, op het design van de site na, weinig veranderingen te constateren.

In 2000 startte Jeroen en Erik Hordijk met Verzekeringssite. Het Britse BGL Group heeft sinds juli 2012 een meerderheidsbelang van 85 procent in het bedrijf. Naar eigen zeggen bezoeken jaarlijks zo’n 2,5 miljoen Nederlanders Verzekeringssite.nl.

Gepubliceerd op 10 april 2014 om 14:50 uur.