Anderzorg

Anderzorg is een internetlabel van zorgverzekeraar Menzis. De zorgverzekeraar richt zich voornamelijk op jongvolwassenen die kiezen voor gemak en snelheid. Anderzorg wordt gezien als een internetverzekeraar: alles kan via internet worden geregeld.
Anderzorg

Zorgverzekeraar Anderzorg is onderdeel van Menzis. Menzis is één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland met bijna 2 miljoen verzekerden. Door deze samenwerking kun je terecht bij duizenden zorgaanbieders. Mede door de scherpe premies is Anderzorg de laatste jaren sterk gegroeid. Consumenten kunnen er een basisverzekering afsluiten met eventueel aanvullende pakketten en modules voor bijvoorbeeld tandarts en fysiotherapie.

Naar eigen zeggen staat Anderzorg voor eenvoud en gemak. Klanten kunnen de meeste zaken online regelen via ‘Mijn Anderzorg’, zoals declareren en het zoeken van gecontracteerde zorgaanbieders. Anderzorg heeft als missie een lage premie te bieden zonder in te leveren op de kwaliteit van de zorg. De verzekeraar heeft zich gespecialiseerd in zorgverzekeringen en richt zich voornamelijk op jongvolwassenen.

Anderzorg in het nieuws