DAS

DAS is pionier op het gebied van rechtsbijstandverzekeringen. De verzekeraar biedt juridische hulp en financiële expertises voor de particuliere en zakelijke klant.
DAS

De geschiedenis van DAS gaat terug tot 1963, in dat jaar wordt DAS Nederlandse Rechtsbijstand Verzekeringsmaatschappij opgericht door zeven Nederlanders verzekeringsmaatschappijen en DAS Duitsland. Op het gebied van rechtsbijstand wordt DAS gezien als pionier. In die tijd maakte de verzekeraar het voor veel mensen mogelijk om op te komen voor hun recht, zonder direct een dure advocaat in te moeten huren.

Inmiddels is DAS na vijftig jaar uitgegroeid tot één van de grootste juridische en financieel-juridische dienstverleners van Nederland. De verzekeraar heeft meer dan 2.000 medewerkers in dienst en heeft 22 vestigingen door het hele land. DAS ontwikkelt verzekeringen waarbij de consument verzekert is tegen hoge kosten van rechtsbijstand die kunnen ontstaan bij een conflict. Maar ook ondernemers kunnen bij DAS terecht voor onder andere een rechtsbijstandverzekering, ondersteuning bij incasso en Factoring.

DAS in het nieuws