HDI-Gerling Verzekeringen

HDI-Gerling Verzekeringen is een schadeverzekeraar die zich voornamelijk richt op de industriële sector in Nederland en België. Daarnaast biedt de verzekeraar ook autoverzekeringen aan voor particulieren.
HDI-Gerling Verzekeringen

In 1978 werd de Rotterdamse industriële verzekeraar HDI-Gerling Verzekeringen N.V. opgericht. Door verschillende acquisities en organische groei is het bedrijf nu ontwikkeld tot een prominente industriële verzekeraar. De verzekeraar biedt onder meer brandverzekeringen en autoverzekeringen aan. Ook particulieren kunnen een autoverzekering afsluiten bij HDI-Gerling. De verzekeraar werkt voornamelijk via tussenpersonen.

De van oorsprong Rotterdamse verzekeraar is voornamelijk gespecialiseerd in risicobeheer voor bedrijven. Men heeft jarenlang ervaring op het bied van bedrijfsmatig verzekeren. De verzekeringen van HDI-Gerling zijn onderverdeeld in een aantal groepen: aansprakelijkheid, brand- en bedrijfsschade, motorrijtuigen (particulieren en zakelijk), special lines, technische verzekeringen en transportverzekeringen.

Verzekeringsaanbod van HDI-Gerling Verzekeringen